Barovi

Bar sa brusnicom

Bar sa brusnicom
30g

Granum Bar sa brusnicom je 100% prirodan i nutritivno bogat proizvod, namenjen sladokuscima koji misle na svoje zdravlje. Glavni sastojak, brusnica je odličan izvor vitamina (C, E, K), kao i minerala (bakar i mangan), a kombinacija hrskave teksture bezglutenskih žitarica i blage kiselosti brusnice daju baru neodoljiv ukus.

57,00 RSD
Bar sa lešnikovim puterom

Bar sa lešnikovim puterom
30g

Granum Bar sa lešnikovim puterom je idealna poslastica za sladokusce, pogotovo one mlađe, s obzirom da sadrži lešnik i kakao u visokom procentu, a jedini zaslađivač, agava sirup, ima prirodno nizak glikemijski indeks.

55,00 RSD
Bar sa semenom bundeve

Bar sa semenom bundeve
30g

Granum Bar sa bundevinim semenom je poslastica sa relativno niskim glikemijskim indeksom, te je stoga idealna za sladokusce koji vode računa o unosu šećera. Ovaj 100% prirodan proizvod sastavljen je od najkvalitetnijih sirovina, pažljivo odabranih s ciljem da pruže konzumentu energiju i osećaj sitosti.

59,00 RSD
Bar sa suncokretom i lanom

Bar sa suncokretom i lanom
30g

Granum Bar sa suncokretom i lanom je poslastica sa relativno niskim glikemijskim indeksom, te je stoga idealna za sladokusce koji vode računa o unosu šećera.  Ovaj 100% prirodan proizvod sastavljen je od najkvalitetnijih sirovina, pažljivo odabranih s ciljem da pruže konzumentu energiju i osećaj sitosti.

44,00 RSD