Kako postati Loyalty član?

 

Granum LOYALTY CLUB nudi svojim članovima mogućnost da sakupljene bodove pretvore u omiljene Granum proizvode.

 


 

1. Postanite član Granum LOYALTY CLUB-a
Kupovinom Granum proizvoda putem sajta www.granum.rs u vrednosti od najmanje 1000 RSD (1000 bodova) ostvarujete pravo da postanete član Granum LOYALTY CLUB-a.

Vaša Granum LOYALTY KARTICA će Vam stići na kućnu adresu zajedno sa Vašom porudžbinom.

2. Sakupljajte bodove
Sakupljajte bodove i pretvorite ih u Vaše omiljene Granum proizvode. Pri sakupljanju bodova, njihova vrednost jednaka je vrednosti dinara potrošenih u kupovini naših proizvoda. (1 RSD = 1 bod).

Bodovi se sakupljaju kvartalno a njihove vrednosti se koriste u mesecu nakon preseka; odnosno, bodovi sakupljeni do kraja januara 2018. godine, koriste se u februaru, potom se bodovi skupljaju od februara do poslednjeg dana aprila 2018. godine i koriste se u maju, i tako na svaka tri meseca. 

Sakupljeni loyalty bodovi se ne prenose iz jednog kvartala u drugi.

Sakupljanje bodova se ne odnosi na akcijske artikle i akcijske pakete (akcijski artikli su svi artikli koji imaju izraženu staru i novu, tj. akcijsku cenu, akcijski paketi su svi paketi koji objedinjeni imaju odobren određen popust ili se dodeljuje gratis proizvod).

3. Svaku porudžbinu obavite sa iste e-mail adrese
Kako biste osigurali da bodovi budu pravilno sakupljeni, potrebno je da svaku porudžbinu obavite sa iste e-mail adrese, odnosno ukoliko je promenite, molimo Vas da nas obavestite slanjem e-mail-a na adresu prodavnica@granum.rs sa napomenom da je Vaša e-mail adresa izmenjena.

4. Vrednovanje bodova
Od 5000 do 8000 bodova donosi pravo na popust u vrednosti od 500 RSD.
Od 8000 do 15000 bodova donosi pravo na popust u vrednosti od 1000 RSD.
15000 i više bodova ostvarenih u jednom kvartalu donosi pravo na popust u vrednosti od 2000 RSD.
 

Period sakupljanja bodova

Period korišćenja ostvarenog prava na popust

1. Februar - 30. April          

1 - 30. Maj

1. Maj - 31. Jul

1 - 30. Avgust

1. Avgust - 31. Oktobar

1 - 30. Novembar

1. Novembar - 31. Januar

1 - 28. Februar

Primer: Ukoliko u periodu od februara do 30. aprila 2018. godine sakupite 15000 bodova kupujući svoje omiljene Granum proizvode putem sajta www.granum.rs, u maju mesecu će Vaša sledeća narudžbina biti umanjena za 2000 RSD.

Napomena: Član Granum LOYALTY CLUB-a može da bude svako punoletno fizičko lice.

 

 


 

Opšta pravila korištenja

Suncokret d.o.o. zadržava pravo da u svakom trenutku izda kupcu karticu, kao i da istu  povuče, odnosno delimično ili u potpunosti promeni opšta pravila korištenja uz obavezu da svoje on-line kupce obavesti u pismenoj formi preko www.granum.rs, odnosno isticanjem u Suncokret maloprodajnom objektu.

Suncokret d.o.o. zadržava pravo provere identiteta lica koje podnese zahtev za karticu, pre izdavanja kartice.

Član Granum LOYALTY CLUB-a može biti svaki punoletni kupac koji on-line kupovinom preko www.granum.rs ostvari promet u vrednosti minimalno 1.000 RSD i ostvarivanje niza povoljnosti. Granum LOYALTY kartica omogućava popuste i skupljanje bodova, ostvarenih isključivo putem on-line kupovine preko www.granum.rs i u Suncokret maloprodajnom objektu.

Suncokret d.o.o. Hajdukovo kao izdavalac Granum LOYALTY kartica se obavezuje, da će sve lične podatke o svojim Granum kupcima (korisnicima kartica) kao i podatke o on-line transakcijama, čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. Glasnik RS br.97/2008, 104/2009, 68/2012, 107/2012), kao i da ih neće ustupati bilo kome ko nije partner u programu o Granum LOYALTY CARD.

Granum LOYALTY CLUB program i opšta pravila korišćenja stupaju na snagu 01.05.2016.