Kolačići

Šta su kolačići i kako se one koriste na našim web lokacijama?

Naša web stranica i e-pošta koriste, a naši treći provajderi servisa mogu koristiti, funkciju pretraživača poznatu kao kolačić, koja dodeljuje jedinstvenu identifikaciju vašem računaru. Kolačići se obično čuvaju na disku vašeg računara ili mobilnom uređaju.
Više o kolačićima možete saznati ovde.

Međunarodni korisnici

Ako posećujete našu web lokaciju sa lokacije izvan Srbije, molimo vas da imate u vidu da je ovo weblokacija koja je registrovana u Srbiji. Ova politika privatnosti reguliše informacije prikupljene od ili u ime naših web lokacija, bez obzira na to gde se nalazite kada pristupate i pretražujete.

Koje informacije kolačić skuplja i koja je namena?

Informacije prikupljene prilikom posete našoj web lokaciji ili u interakciji sa našim e-poštama mogu uključivati sledeće:

IP adresu, URL stranice koju ste posetili; tip pretraživača; druge tehničke informacije o vašem uređaju koje ste koristili da posetite našu web lokaciju ili interakciju sa našim e-poštama; strane koje pregledate; karakteristike koje koristite; bez obzira da li imate kreiran nalog ili ne; da li izvršavate određene transakcije; i vreme vaše posete.

Ove informacije omogućavaju nam da utvrdimo stvari na kojima se najčešće zadržavate ili koje delove sajta posećujete, koji proizvodi se pretražuju i / ili kupuju, efektivnost naše web lokacije i e-pošte, vaša specifična interakcija sa našim web stranicama i e-poštama i teškoće koje možete iskusiti u pristupu našoj web stranici ili e-pošti.

Ovim znanjem možemo poboljšati kvalitet vašeg iskustva na našoj web stranici prepoznavanjem i postavljanjem željenih funkcija i informacija, personalizirati vaše iskustvo i rešiti teškoće u pristupu.

Pored toga, naša web stranica koristi kolačiće kako bi pratila stavke koje stavite u vašu korpu za kupovinu, i da uvidimo koje ste u prošlosti posetili stranice na našoj web lokaciji.

Naš web sajt takođe koristi kolačiće kako bi pratili informacije o odjavi, osim informacija o načinu plaćanja.

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite
  • Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim potrebama
  • Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.