Provera stanja

 

Granum Loyalty Club nudi svojim članovima mogućnost da sakupljene poene pretvore u omiljene Granum proizvode.

 


 

 1. Kupovinom Granum proizvoda putem sajta www.granum.rs u vrednosti od najmanje 1000 RSD ostvarujete pravo da postanete član Granum Loyalty Club-a.  Vaša Granum Loyalty kartica će Vam stići na kućnu adresu zajedno sa Vašom porudžbinom.
 2. Sakupljajte bodove i pretvorite ih u Vaše omiljene Granum proizvode! Pri sakupljanju bodova, njihova vrednost jednaka je vrednosti dinara potrošenih u kupovini naših proizvoda. (1 RSD = 1 bod). Poeni se sakupljaju kvartalno a njihove vrednosti se koriste u mesecu nakon preseka; odnosno, poeni sakupljeni do kraja januara 2018. godine, koriste se u februaru, potom se poeni skupljaju od februara do poslednjeg dana aprila 2018. godine i koriste se u maju, i tako na svaka tri meseca. 
 3. Kako biste osigurali da poeni budu pravilno sakupljeni, potrebno je da svaku porudžbinu obavite sa iste e-mail adrese, odnosno ukoliko je promenite, molimo Vas da nas obavestite slanjem e-mail-a na adresu prodavnica@granum.rs sa napomenom da je Vaša e-mail adresa izmenjena.
 4. Vrednovanje bodova:

Ukoliko sakupite između 5000 i 8000 poena, ostvarili ste pravo na popust na Vaše omiljene Granum proizvode u vrednosti od 500 RSD

Od 8000 do 15000 bodova donosi pravo na popust na Vaše omiljene Granum proizvode u vrednosti od 1000 RSD

15000 i više bodova ostvarenih u jednom kvartalu donosi Vam pravo na popust pri kupovini Vaših omiljenih Granum proizvoda u vrednosti od 2000 RSD

Period sakupljanja bodova

Period korišćenja ostvarenog prava na popust

 1. Februar - 30. April

 1. 31. Maj

 1. Maj - 31. Jul

 1. 31. Avgust

 1. Avgust - 31. Oktobar

 1. 30. Novembar

 1. Novembar - 31. Januar

 1. 28. Februar

Primer: Ukoliko u periodu od februara do 30. aprila 2018. godine sakupite 15000 poena kupujući svoje omiljene Granum proizvode putem sajta www.granum.rs, u maju mesecu će Vaša sledeća narudžbina biti umanjena za 2000 RSD.

Napomena: Član Granum Loyalty Cluba može da bude svako punoletno fizičko lice.

 


 

Opšta pravila korišćenja
 

Suncokret d.o.o. zadržava pravo da u svakom trenutku izda kupcu karticu, kao i da istu  povuče, odnosno delimično ili u potpunosti promeni opšta pravila korišćenja uz obavezu da svoje online kupce  obavesti u pismenoj formi preko www.granum.rs , odnosno isticanjem u  Suncokret maloprodajnom objektu.

Suncokret d.o.o. zadržava pravo provere identiteta lica koje podnese zahtev za karticu, pre izdavanja kartice.

Član Granum LOYALTY CLUB-a može biti svaki punoletni kupac koji on-line kupovinom preko www.granum.rs ostvari promet u vrednosti minimalno 1.000rsd i ostvarivanje niza povoljnosti. GRANUM LOYALTY kartica omogućava popuste i skupljanje bodova, ostvarenih isključivo putem  on-line kupovine preko www.granum.rs I u Suncokret maloprodajnom objektu.

Suncokret d.o.o. Hajdukovo kao izdavalac Granum LOYALTY kartica se obavezuje, da će sve lične podatke o svojim Granum kupcima (korisnicima kartica) kao i podatke o on-line transakcijama,  čuvati u skladu sa Zakonom o  zaštiti podataka o ličnosti (Sl. Glasnik RS br.97/2008, 104/2009, 68/2012, 107/2012), kao i da ih neće ustupati bilo kome ko nije partner u programu o  Granum LOYALTY CARD.

Granum LOYALTY CLUB program i opšta pravila korišćenja stupaju na snagu 01.05.2016.