Bundevin protein

SKU:
45666
Cena:265,00 RSD
Prosek: 5.7 (52 glasova)

Granum bundevin protein (sa preko 40% proteina) dobija se mlevenjem pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz semena bundeve, tehnološkim postupkom bez korišćenja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i za sportiste.  

Granum bundevin protein je proizvod naše želje da se bogati nutritivni sastav bundevinih semenki približi svakodnevnoj ishrani. Bundevine semenke su bogate proteinima, dijetalnim vlaknima, hlorofilima, fosforom, magnezijumom, magnamom, cinkom, gvožđem, bakrom, vitaminima B, K i E, kao i omega 6 i 9 masnim kiselinama.

Protein dobijen iz bundevinih semenki je odličan dodatak hlebovima, slanim i slatkim pecivima i sve popularnijim smutijima, sokovima i kašama. Konzumiranjem hrane bogate proteinima, podiže se nivo energije, doprinosi se metaboličkim procesima, radu digestivnog trakta i funkcionisanju organizma.

Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod.

Upotreba:
koristi se kao dodatak sokovima, smutijima, jogurtu i kašama. Može se koristiti u kombinaciji sa raznim vrstama brašna prilikom pripreme slanih i slatkih poslastica, energetskih pločica, kao i sastojak u prelivima za testeninu.

Sastav: 100% samlevena pogača bundeve nakon hladnog ceđenja ulja

Alergeni: može da sadrži kikiriki, jezgrasto voće ( badem, lešnik i orah) i susam u tragovima. 

Nutritivne vrednosti u 100g proizvoda

Energetska vrednost (kJ/kcal)

1655/394

Masti (g)

od toga:

zasićene masne kiseline (g)

15.06

 

2.56

Ugljeni hidrati (g)

od toga:

šećeri (g)

6.84

 

4.74

Proteini (g)

57.76

So (g)

0.10

Vlakna (g)

13.34

 

Pakovanje: 
200g
Proizvođač: 
Suncokret d.o.o.
Uvoznik: 
Suncokret d.o.o.
Zemlja porekla: 
Srbija

Slični proizvodi