Božićni medenjaci sa kikiriki puterom

Sastojci: 
Priprema: 

Sve sastojke staviti u multipraktik i dobro promešati. (Ukoliko vam semesa i dalje bude ređa, dodajte više kokosovog proteina)
Dobijeno testo razvući oklagijom na ravnoj površini, na debljinu od oko 1 cm.
Kalupima vaditi oblike, pa ih ređati na pleh za pečenje koji smo prethodno obložili papirom. Peći oko 15 minuta na 180° C.

Povezani proizvodi

Bademov puter

Bademov puter
170g

Bademov puter je izuzetno zdrav namaz koji poseduje sva korisna svojstva badema, jer se pravi od čistog badema, bez ikakvih dodataka. Sadrži nezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Badem je dobar izvor vitamina E i minerala kao što su gvožđe, kalcijum i magnezijum, sadrži veliki procenat belančevina, a od ukupnih masti preko 90% nezasićenih masnih kiselina.

579,00 RSD
Kokosov protein

Kokosov protein
200g

Granum kokosov protein (sa preko 20% proteina) dobija se mlevenjem kokosove pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz kokosovog brašna, tehnoliškim postupkom bez korišćanja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i za sportiste.  

209,00 RSD
Kikiriki puter

Kikiriki puter
170g, 470g

KIKIRIKI PUTER

235,00 RSD